trondlien .jpg

Trond Lien :)

t- 950 02 054

@- trondlien@phoenixklinikken.no

Trond studerte akupunktur ved Kristiania Campus, Norges Helsehøyskole, Institutt for Akupunktur (2007-2012). Han har graden Bachelor i Akupunktur. Trond skrev Bacheloroppgaven sin om diagnostisering og behandling av ADHD i tradisjonell kinesisk medisin v.s vestlig medisin.

Han studerte også Medisin Grunnfag og Anatomi og Fysiologi ved Norges Helsehøyskole i samme periode.
Trond har to opphold i Kina hvor han har vært akupunkturlærling ved flere sykehus.
Det ene oppholdet var i forbindelse med studiene og det siste oppholdet var en lærlingplass i regi av «Nanjing University of Traditional Chinese Medicine» og «China Scholarship Council» (2012- 2013).
Han studerte også 1 år kinesisk språk i samme perioden.

Trond er sertifisert Pilatesinstruktør gjennom Pilates Room i Oslo, og har jobbet som instruktør siden i 2005. Han er også Yogainstruktør og generell treningsinstruktør og har holdt ulike styrketimer og kondisjonstimer siden 2004. Siden 2005 har han primært vært Pilates og Yoga instruktør og holdt flere kurs og workshops. I tillegg instruerer han funksjonell styrke, bevegelighet og Triggerpunkt grid.

Til daglig gir han PT-timer i Pilates ved Phoenixklinikken. Han har lang erfaring med skadeforebyggende trening og trening for å redusere plager i muskel og skjelett. Mange kommer til Trond med mål om en sterkere og smidigere kropp.

Trond tilbyr den unike kombinasjonen av Akupunkturbehandling og målrettet Pilatestrening. Kombinasjonen trening og behandling for å redusere allerede eksisterende plager og forebygge tilbakevendende/ framtidige plager gir gode resultater. Mange av de som trener med Trond har smerter og plager som følge av ugunstig kroppsholdning, livsstilsrelaterte plager fra stillesittende arbeid, overbelastning.