Back to All Events

Qigong med Peter Deadman

Eight pieces of silk (baduanjin) qigong workshop
 

Lær en av de mest berømte av alle qigong praksisene. "The eight pieces of silk" eller "Eight Brocades". Som navnet indikerer er det åtte bevegelser som flyter inn i hverandre og påvirker kroppen på utallige måter. Som med all qigong, bevegelsen integreres sømløst med dyp, sakte pusteting og mental absorpsjons som sentrerer oss. Dette utvikler ro, styrke, motstandsdyktighet og koordinasjon.

Peter har praktisert og undervist qigong, kinesisk medisin og tradisjonell helse dyrkende øvelser for over fire tiår. Han er kjent for å forklare nøye essensen og strukturen for hver bevegelse. Etter kurset vil alle deltakere få tilgang til en video av hele formen som et hjelpemiddel i treningen sin.

Meld deg på her =)

Earlier Event: August 18
Tui Na kurs nivå 2
Later Event: October 25
Tui Na kurs nivå 1