Live Well Live Long 8. JULI 2016

https://www.deltager.no/crane_qigong_with_peter_deadman_09072016Peter Deadman er ute med ny bok og vi vil invitere dere til foredrag og bokmøte med forfatteren selv på Eldorado i Oslo 8. juli kl 17:30 (2t) 50kr.

Hans nye bok, Live Well Live Long har nettopp funnet butikkhyllene, og Peter er her for å fortelle oss mer om hva "Nourishment of Life" handler om. Boken bygger på kinesisk kulturs måter å harmonisere den fysiske, psykiske og mentale balansen. Boken forklarer Yangsheng, konstutisjon (hvor lenge vi lever og hvordan helsen vår vil være), hvorfor vi blir syke, hvordan kultivere sinnet og følelser, diett, fysisk aktivitet, søvn, sex, graviditet, oppfostre barn, hvordan samspillet mellom menneske og natur er, musikk og dans, alderdom og død.

Dette er en unik mulighet til å komme tett på innholdet i boka, samt stille dine egne spørsmål direkte til forfatteren. Det vil også bli mulighet til å kjøpe boka på stedet.

MELD DEG PÅ HER:
https://www.deltager.no/live_well_live_long_08072016

 

Påfølgende dag (9.juli) holder Peter workshop i Crane Qigong hvor vi oppfordrer dere alle til å ta del. Peter er en svært erfaren instruktør og har en utrolig god og nær formidlingsevne. Workshopen krever ingen forhåndskunnskaper. Arrangementet finner sted hos Eight Treasures Yoga.


MELD DEG PÅ HER:

https://www.deltager.no/crane_qigong_with_peter_deadman_09072016