QIGONG - PETER DEADMAN 3.-5. mars 2017

Peter deadman phoenix klinikken

DET ER MED ENORMT STOR GLEDE VI KUNNGJØR AT PETER DEADMAN VIL HOLDE KURS I TAICHI QIGONG HELGEN 3. TIL 5. MARS 2017.

Dette er en unik mulighet til å lære en elegant 18-sekvens qigong form som har sin opprinnelse i de flytende bevegelsene i tai chi. Kjent som taichi qigong shibashi, er det en fantastisk daglig praksis, tar rundt femten minutter å utføre, og kan læres på en helg.

Qigong - tradisjonell kinesisk kropp-sinn-puste trening - er designet for å roe og sentrere sinnet, få pusten dyp, og trene kroppen ved å øke rooting, balanse, bevegelighet og styrke.

Peter er en erfaren qigong lærer kjent for nøye å forklarer essensen og struktur av hver bevegelse. Etter seminaret vil alle deltakerne få tilgang til en detaljert video av formen i sin helhet  og en forklaring på alle de viktigste punktene. Dette som et hjelpemiddel for å øve.  Dette er for nybegynnere så vel som de med erfaring innen qigong eller tai chi.

 

Velkommen :-)