Behandling av barn med akupunktur.

2 helger 17. - 18. september og 15. - 16. oktober 2016.


Det er med enormt stor glede vi kunngjør at Nigel Ching vil holde kurs i behandling av barn med akupunktur, helgen 17.-18. september og helgen 15.-16. oktober i Oslo.

Barn i alle aldre kan behandles med akupunktur og akupunktur anses å være et effektivt og sikkert alternativ til den vestlige farmasøytiske behandlingen av barns plager og lidelser.

Som i vestlig medisin er pediatri et spesialisert område, som både benytter seg av alminnelige diagnostiske teknikker og behandlingsteknikker, men som også har sin særegne måte å diagnostisere og behandle på.

Kurset, som er en introduksjon til kinesisk medisinsk pediatri, er et etterutdanningskurs for ferdig utdannede akupunktører og krever at kursdeltakerne har basiskunnskap og en grunnleggende forståelse for den kinesiske medisinske og patologiske modellen, samt diagnostiske teknikker.

Det tas utgangspunkt i denne kunnskapen på kurset og fokuseres på ulikhetene mellom barn og voksne både fysiologisk og innen behandling og diagnostikk.

Vi vil se på ulikhetene innen etiologiske faktorer som kost og diagnostiske tilnærminger, og på visuell og auditiv undersøkelse, samt palpasjon - sammenlignet med undersøkelse av voksne pasienter. Det vil også være fokus på endringene i barns fysiologi og relevante diagnostiske teknikker ut fra barnets alder.

Kurset gir en oversikt og introduksjon til pediatrisk akupunktur der deltakerne lærer grunnleggende teknikker og tilnærmingsmåter som kan anvendes i deres daglige kliniske arbeid. Pedagogisk tilnærming vil også bli diskutert da disse pasientene kommer i følge med sine foresatte.

Det tilrettelegges for oppfølgingshelg hvor fokus vil være på behandling av bestemte lidelser innen pediatri.

Nighel Ching:

Har 25 års erfaring som akupunktør. Nigel har bl.a. specialiseret sig indenfor behandling af børn og har afholdt flere kurser om emnet i Danmark. Nigel har bred undervisningserfaring og har undervist i hel Norden, samt England, Tyskland og Grækenland. Nigel har flere gange undervist på TCM kongressen i Rothenburg.

Nigel har skrevet tre akupunkturbøger: Akupunktur og Sygdomsbehandling; Kunsten at Diagnosticere og Akupunkturens Grundprincipper. De sidst to bøger er i øjeblikket i gang med at blive oversat til Engelsk og skal udgives på Singing Dragon forlaget.

Nigel er uddannet både indenfor akupunktur, Kinesisk urtemedicin og har en Kandidat grad i Kinesisk medicin fra University of Middlesex.

Kursinformasjon:

del 1: 17. 0g 18. sept. 2016
lørdag og søndag kl. 10.00 til 18.00

del 2: 15. og 16. oktober. 2016
lørdag og søndag kl. 10.00 til 18.00

Pris:
Hele kurset (del 1 og 2) kr 7490,-

Sted:
Oslo sentrum. Vil bli annonsert før kursstart.

Annet:
Undervisningen er på engelsk.
Det blir levert ut nødvendige handouts (dansk), og siste dagen kursbevis. Lunsj er ikke inkludert i prisen.

Påmelding:

her